Bucsi pentru Bolturi

Va prezentam o gama variata de bucsi pentru sistemele hidraulice. Acceseaza »

Cuplaje elastice

Cuplaje elastice tip sau la comanda Acceseaza »

Prelucrari prin aschiere

Acceseaza »

 

Cuplaj aluminiu neprelucrat

Cuplaje de antrenare ofera posibilitatea de a transmite energia de la motorul electric la pompa hidraulica. Sarcinile maxime temporare sunt reduse folosind un element de cauciuc flexibil al carei deformare este un factor de o importanta vitala pentru cuplaj.

Prin natura structurii lor flexibile sunt în masura sa compenseze neconcordante unghiulare si radiale între motor si pompa si de atenua considerabil zgomotul generat prin linia de antrenare.

Cuplajele elastice sunt disponibile în aluminiu turnat si versiuni din otel cu o varietate de optiuni. Acopera o gama de aplicatii ce folosesc motoare electrice de la marimea de 63 (nominala 0,15 kW), pâna la marimea de 400 (nominala 400 kW).

 

Cuplajele sunt dispozitive folosite pentru a conecta doi arbori împreuna la capete, în scopul transmiterii energiei. Cuplajele nu permit, în mod normal, decuplarea arborilor în timpul functionarii.

Componenta elastomerica face ca cuplajul sa fie adecvat pentru utilizare în majoritatea conditiilor intr-un interval de temperatura de -40 ° C pana la + 100 ° C.

 ROTOELASTIC este o serie de cuplaje elastice realizate din fonta G25, compuse din doua angrenaje cu inel ce functioneaza prin compresie asupra elementului elastic.

Forma elementului elastic garanteaza o transmisie silentioasa, cu dumping excelent la vibratii.

Cuplajul ROTOELASTIC WESTCAR are o compensare excelenta a aliniamentului necorespunzator axial, unghiular si  radial între arbori.

 

Magazin online

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca sunteti multumit de acesta. Termeni si conditii