Bucsi pentru Bolturi

Va prezentam o gama variata de bucsi pentru sistemele hidraulice. Acceseaza »

Cuplaje elastice

Cuplaje elastice tip sau la comanda Acceseaza »

Prelucrari prin aschiere

Acceseaza »

 

Garnituri hidraulice

O etansare hidraulica este un inel relativ moale, cu rolul de a bloca sau separa lichidul in piston in aplicatii de miscare. Utilizarea este esentiala in furnizarea unui mod de putere fluid sa fie convertita in miscare liniara.

Garnituri hidraulice pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi poliuretan, cauciuc sau PTFE. Tipul de material este determinat de conditiile de operare specifice sau limitele datorate de tip fluid, presiune, compatibilitatea chimica lichida sau temperatura.

 Garnituri Hidraulice Pentru Piston

Garnituri hidraulice pentru piston

Accesati

 Garnituri hidraulice pentru tija

Garnituri hidraulice pentru tija

Accesati

 Garnituri hidraulice tip raclor tija

Garnituri hidraulice tip racloare pentru tija

Accesati

 Banda de ghidare anti-alunecare

Banda pentru ghidare din PTFE + Bronz

Accesati


Garnituri-cilindru-remorca
Garnituri cilindru pentru remorca de 5 tone si 7 tone

Accesati

 

 

O etansare hidraulica statica este situat intr-un sant si nu face nicio miscare – etansare numai în spatiul inchis, actionand ca o garnitura. Pentru a realiza acesta garnitura trebuie sa fie sub presiune. Presiunea este aplicata de strangere al suruburilor.

Un tip de etansare hidraulica dinamica numita o etansare tija este expusa la miscarea pe diametrul sau interior de-a lungul axului sau tija unui cilindru hidraulic. Un tip de etansare hidraulica dinamica numit o etansare a pistonului este expusa la miscarea pe diametrul sau exterior de-a lungul tubului sau alezajul unui cilindru hidraulic.

Magazin online

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca sunteti multumit de acesta. Termeni si conditii