Bucsi pentru Bolturi

Va prezentam o gama variata de bucsi pentru sistemele hidraulice. Acceseaza »

Cuplaje elastice

Cuplaje elastice tip sau la comanda Acceseaza »

Prelucrari prin aschiere

Acceseaza »

 

Sisteme pentru masurarea presiunii hidraulice la tractoare

Calculare pret:

Manometru + Cupla + Adaptor = Sistem complet

Presiunea hidraulica se masoara direct la bateria de cuple rapide hidraulice a tractorului. Sistemul nostru de masurare a presiunii hidraulice va dumireste rapid daca la iesirea din instalatie hidraulica aveti presiunea necesara pentru comanda cilindrilor hidraulici de pe masinile agricole sau pentru punerea in miscare a motoarelor hidraulice daca accesoriile montate la tractor au perii pentru maturat de exemplu.

Sistemul are integrat o cupla rapida hidraulica pe care o gasiti pe majoritatea utilajelor si masinilor agricole. La cerere se poate realiza o configuratie in functie de solicitarile clientului (alte tipuri de cuple rapide hidraulice, alte tipuri de manometre-cu diametru mai mare)

Sistemul de masurat presiunea se poate livra cu manometre axiale sau radiale.

Pentru a putea citi valoarea manometrului mai usor va putem crea un sistem cu cot la 90 de grade astfel incat sa aveti vizibilitate.

Sistem de masurat presiunea pompei hidraulice de pe tractor

Manometrele sunt cu ulei de glicerina. Au carcasa din otel inoxidabil. Sunt folosite pentru masurarea presiunii lichidelor.
Clasa de precizie 1,6  – EN 837-1

Magazin online

Folosim cookie-uri pentru a va asigura ca va oferim cea mai buna experienta pe site-ul nostru web. Daca continuati sa utilizati acest site, vom presupune ca sunteti multumit de acesta. Termeni si conditii